viernes, 24 de enero de 2014

A Maria Isabel Soteras i Llompart



Maribel Soteras i Llompart

Na Maribel Soteras acaba de dimitir com a regidora de s'Ajuntament de Llucmajor.
 
A Maria Isabel Soteras i Llompart

Estimada amiga Maribel:

Això és un viu reflex de la bondat essencial que irradia i perllonga, en un alat missatge del vers i de l'escalf humaníssim de la teva pietat i passió per la bellesa, essencialment popular, assimilada directament pel poble de Llucmajor.

És l'expressió directa i nítida que transparenta el teu impuls inspirador, inalterat en la senzillesa, sinceritat i pulcritud, i en la teva vigoria estètica i en l'eficacia ideològica i sentimental l'acompanya, fresca i gentil com una idea nova; joia de tots i per a sempre. D'una lectura i tracte que no pot fer més que tornar millors els teus devots seguidors.

Heuràs perllongat a través del temps el teu excels magisteri, amb la sola exempleritat magnífica d'una obra que ha d'esser honor perdurable del teu poble.

Ramón Quiñonero, autor del present escrit.
Escrig en la llengua de Mallorca, una terra que en el nostres dies pot oferir una figura de tan exquisita i depurada dignitat com la de Ramon Llull que, al cap de sis-cents anys, es plega amb tanta docilitat a l'inspiració de aquest gran home, i que té adquirits, per aquest sols fet, uns drets inalienables al respecte més absolut. I els que la parlen i l'estimen perquè han nescut amb ella a la boca, ben segur que cap altra do millor no podríen agrair a Déu que aquesta bella llengua, la més ferma i segura penyora d'inmortalitat.

Enhorabona!, amiga.

Ramón Quiñonero Solano

No hay comentarios:

Publicar un comentario